top of page

WIZZY

Dit is Wizzy : Wizzy is 1m 10 groot en is 20 jaar oud. Hij is een superlieve pony en hangt samen met Thora. Wizzy loopt meestal als 2de op de wandeling.

MINDY

Mindy: Mindy is onze allerkleinste telg. Ze is geschikt voor kindjes tem 3 jaar oud. Ze is lief maar moet vinnig zijn om de rest bij te houden.

THORA
 

Thora is een IJslandse merrie van 14 jaar. Ze loopt altijd eerst omdat ze een snellere stap heeft dan de rest. Ze is superbraaf en ook erg lief.

YANA

Yana is een oudere
maar superbrave
en lieve pony. Ze
stapt meestal achteraan omdat ze nogal traag is. Het voordeel is wel dat je dan af en toe wat bij kan draven :-)
 

NELSON

Onze ouwe trouwe Nelson heeft al vele kindertjes leren rijden. Hij loopt ook voor de koets en is zeer braaf. Soms denkt hij dat je vingers worteltjes zijn en dan durft hij te pitsen.. met de instructies die je dan van ons krijgt, kan hij dit niet :-)
 

ENGREIDA

Dit braaf paardje is de absolute nr 1 van vele kindjes. Ze is de zus van het paard van de Sint. Superlief en op en top braaf ..Ze is groter maar de dat houdt de meeste kindjes niet tegen.

MIRA

Mira is onze allernieuwste aanwinst. We wisten dat ze zeer braaf en lief was. Ze is echt het paard van Pipi Langkous en daarom zijn vele kindjes verzot op haar. Ze is wat groter en kan ook gebruikt worden voor volwassenen, zoals Nelson en Engreida.
bottom of page